Sivut

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Piiitkän tauon jälkeen

Lapinvaellus reissun jälkeen, blogi on edelleen pysyyt hiljaisempana. Tämä johtuu ihan tavanomaisesti siitä, etten ole saanut kaneja kunnolla kuvattua (edelleenkin, kun odotan tuota omaa järjestelmäkameraa...). Itseänikin inhottaa tällaiset kuvattumat tai huonokuvaiset postaukset, mutta näissä merkeissä jatkamme silti jonkin aikaa.

Lomareissun ensimmäiset päivät Romeo ei suostunut syömään mitään. Siskoni sanoi sen johtuvan silkasta masennuksesta, kun ei ollut enään sitä ihmistä paikalla jonka kainalossa olisi voinut köllötellä aamuyöhön asti. Tällaista on tapahtunut useamminkin, kun olen reissuun lähtenyt. Muutaman päivän jälkeen se kuitenkin virkistyi taas omaksi itsekseen. 
Reissun aikana kanit olivat jäneet lievästi sanottuna vähän vähemmälle huomiolle kuin normraalisti. Tämä näkyi molemmissa kaneissa ja niiden asumustilassaa, palattuani kotiin. 
Kotiin päästyäni rapsuttelin ja pusuttelin kaneja, joita inulla oli ollut kova ikävä. Sitten vein ne uloos aitaukseen, jossa ne saivat purkaa energiaansa iloloikilla ja spurteilla. Sitten aloitimme häkin suursiivouksen...

Muuten täällä kotipuolella on ollut rauhallista. Kanien yhdeksi lempipuuhaksi on osoittautunut ihmisten ympärillä häärääminen. Romeo seuraa alakerrassa kaikkia ihmisiä ja liikkuu niiden perässä kerjäämässä rapsutuksia j herkkuja. Marley taas seuraa omaa isoveljeään :)
 Kesällä kaneilla on tapana saada kerran päivässä runsas ja mahdollisimman monipuolinen                      salaatti annos. Yleensä siihen kuuluu: Voikukanlehdet, persilija, salaatinlehdet, vähän tilliä ja                    vadelma sekä viinimarjapuskien lehtiä. 


Seuraavat kilpailut ovat palojoella 28pv ja kulosaaressa 29pv. Palojoelle lähtee tälläkertaa Marley ja kulosaareen ainakin Romeo. 28pv meille saapuu myös yökyläilemään kaksi nöpönenulia, mutta niistä lisää myöhemmin

12 kommenttia:

 1. JEE POSTAAAAUUUS!!!! :DDDDDDDD ihanan näköinen salaatti annos, tekisi mieli syödä itsekkin ;p :D ja onnea kisoihin :) ja ihan pakko kysyy että miks aina sä kirjotan ulos niinku : uloos ?????????????? toivon että et loukkaantunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO, enhänmä tollasta itteeni ota :D ihan typerä kirjoitusvirhe tuokin vain on :P

   Poista
 2. Ihana postaus taas jälleen! ♥
  Romeo ja Marley on ihania!
  Minulle itselleni tuli 18 päivä puputytteli :3 Se on nätti ja ihana :3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No, eihän tämä mikään erikoinen ollut ;D

   Poista
 4. Kiva postaus :)
  Kivan näköinen tuo salaatti-annos! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, välillä tekis mieli itsekkin syödä se :DD

   Poista
 5. sut on haastettu!
  http://rakkaatmet.blogspot.fi/2014/06/haaste.html

  VastaaPoista
 6. Hei tuuksä maskun kisoihin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aika varmasti pääse, lian kauana :(

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.