sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Epäviralliset "kilpailut" Nurmijärvellä

Heräsin aamulla aivan liian myöhään, mutta ehdin kuitenkin syömään jotain sen lisäksi, että pakkasin kanit ja tarvittavat kamppeet mukaan epävirallisiin kilpailuihin. Ihana veljeni oli suostunut viime viikolla kuskaamaan minut aamulla kilpailupaikalle, yhtä munakasta vastaan :D. Niinpä aamu pöperryksistä huolimatta pääsimme lopulta matkaan. 
Kilpailupaikalle saavuin ehkä vähän myöhään, mutta se ei haitannut, sillä osallistujia oli niin vähän, ettei kilpailuja oltu vielä aloitettu. Muutamia kaneja. Romeo oli niistä yksi.

Ensimmäisellä kierroksella virheitä tuli viisi ja toisella kolme. Ympäristö oli mielenkiintoisempi kuin rata, enkä itsekkään jaksanut kunnolla keskittyä kanin ohjaamiseen, sillä edellispäivänä kurkkuni oli ollut kamalan kipeä ja kilpailuissa tuntui, kuin kuume olisi alkanut nousemaan. 
Kv-mutkan lisäksi Romeo kilpaili helpossa suorassa.  Siellä herra loikki "toivotulla tavalla" hyvässä vauhdissa. Ensimmäisellä kierroksella virheitä oli muistaakseni kaksi ja toisella kerralla saimme puhtaan radan! Helpossa suorassa kilpaili 11 kania. Ja Romeon suorituksella, se sijoittui niissä kolmanneksi. :)

Marleyn osalta kilpailut menivät hyvin, vaikka lämmittelyradalla siltä irtosi hihna. Onneksi se vain käveli muutaman metrin päähän nurmikolle odottelemaan, eikä häipynyt minnekkään kauemmaksi.  Pikkuinen pääsi näyttämään hyppytaitojaan helpossa mutkassa, sekä suoralla. Mutkarata ei onnistunut niin loisteliaasti, mutta suoralla radalla vauhtia riitti yllinkyllin (niinkuin aina). Toisaalta välillä Marley juoksi esteen vierelle, jolloin joutui sitä korjaamaan takaisin. Sijoille  ei vieläkään tämän neidin kanssa päässyt johtuen muutamasta pikku virheestä.  
Kotona päänsärkyni paheni. Kuume oli noussut 38 asateeseen. Seuraavat päivät tulen siis lepäilemään kotiasohvalla. Ainakin kanit saavat juosta ihan ylipaljon vapaana aamusta iltaan, niin että onhan tästä sentään jotain hyötyä.. 

Valitettavasti kilpailupaikalle tuli niinkova kiire, etten ehtinyt nappaamaan kameraa mukaan, mikä oli alunperin ollut tieetysti tarkoituksen mukasita. Saatte nyt yrittää tyytyä näihin vanhoihin ja uudenpiin ulkoilukuviin, joita täällä blogissa en ole vielä kerinnyt julkaisemaan. 

10 kommenttia:

 1. Todella hyvin meni :) sä ja Katriona (pupuninjoista) ootte hyviä bloggaamaan

  VastaaPoista
 2. Hyvin teillä meni! :)
  Kiva postaus!!! :D

  VastaaPoista
 3. Romeohan pärjäsi hyvin! :) Ja ihanan kesäisiä kuvia! Kiva postaus! :D

  VastaaPoista
 4. Ompas siellä jo vihreää ruohoa, saavat kanitkin mutustaa tuoretta ruohoa yllinkyllin. :)
  Täällä Hilma vielä joutuu tyytymään hieman kuivahkoon ruohoon, seasta hieman pilkistää vihreämpää versoa.
  Mutta hyvin teillä on mennyt! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea hyvistä sijoista! Mistä oot ostanu ton tunnelin mikä kuvissa näkyy? :-)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.