Sivut

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Uusia esteitä!

Tarkoituksenani oli rakentaa kaneille uusia ja kunnollisia esteitä (tai niin kunnollisia, kuin minä osaan rakentaa). Lopulta päädyin kuitenkin tyytyä vain vanhojen esteiden korjaamiseen, jottei tarvinnut ostaa hirvittävästi uusia materiaaleja jne.
Suurimmaksi osaksi vaihdoin naulat ruuveihin sekä  tolppien pohjat uusin, jotta esteistä tulisi vankempia ja ne pysyisivät paremmin pystyssä.
Lopuksi suihkuttelin esteitä spray-maaleilla kolmella eri päävärillä (punaisella,sinisellä ja keltaisella). Lopputulos oli mitä oli, mutta ihan siedettäviä noista tuli kotikäyttöön. Tai oikeastaan olen jopa aika tyytyväinen.
Ulkona oli kuitenkin vielä niin tuulista ja koleaa, etteivät kanit tälläkertaa päässeet kokeilemaan miltä hyppiminen uusilla esteillä tuntuu.

Tämän esteen olette varmaan nähneetkin jo aikaisemmin. Siihen en tälläkertaa jaksanut tehdä korjauksia. Se on jo muutenkin niin vanha, että saa nähdä kuinka kauvan se käytössä enään kestää.
Vanhoista materiaaleista väsätty uusi este. 

Tämä on nyt olevinaan lyhyt pituus este, jota voi käyttää hyvin esimerkiksi pystyestteen jatkona.
Ehkä tämän hetkinen lempiesteeni. Korkeushyppyharjoitukseen tarkoitettu.
Lähtö/Maalieste

Huomenna suuntaamme Palojoelle seuraaviin estekilpailuihin. Sinne mukaan on lähdössä tietysti Romeo ja ensimmäistä kertaa otamme myös Marleyn mukaan kokeilemaan miltä ne esteradat pikkuiselle tuntuvat. Kotona Marley on hyppinyt aivan loistavasti, mutta saa nähdä miten kilpailuissa käy.

10 kommenttia:

 1. Tosi hienot esteet :D ja onnee paljon kisoihin :) toiottavasti Marley pärjää ekoissa kisoissa teidän kanssa ja Tietenkin Romeollekkin onnee :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja esteitä! kiva nähä miten marley hyppii!

  VastaaPoista
 3. Hienoja esteitä teillä! Onnea kisoihin! ;)

  VastaaPoista
 4. Siis aivan yli hienot esteet! Voitko tehä esterakennus tutoriaalin? :333

  VastaaPoista
 5. Hienoja esteitä!! Pitäis tässä ehkä itsekkin ruveta korjailemaan esteitä kun ovat niin huonoon kuntoon päässeet :D
  Ehkä vois uusiakin koittaa rakennella...
  Onnea kisoihin! Toivottavasti menee hyvin!! :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.