keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Turun tapahtumassa sekä metsäretkellä kanien kanssa :)

Lauantai aamuna heräsin kanien kanssa jo puoli kuuden aikoihin valmistautumaan turun reissuun. Edessä oli pitkä päivä, joten pakkasin repun täyteen tekemistä, sekä pikku purtavaa. Itselleni otin mukaan kirjan, jota minun piti lukea automatkan ajan. Olin kuitenkin vielä niin väsynyt, että nukuin kevyesti koko matkan! Matka kesti noin kaksi ja puolituntia. Saavuimme paikalle aikaisin, jo yhdeksältä. Menin heti ensitöiksi ilmoittamaan Marleyn jälki-ilmolla pet-näyttelyihin. 

Sen älkeen kysyimme henkilökunnalta tietävätkö he missä kanien estekilpailut oli tarkoitus järjestää. Messu-ohjaaja kertoi meille, mihin radat oltiin suunniteltu ja näytti tietä tyhjälle käytävälle, johon kanien esterata oli tarkoitus koota. Järkytyin hieman, kun huomasin, ettei paikalla ollut vielä esteratoja valmiina. Käytävällä seisoi ainoastaan kaksi tuomareille varattua pöytää.
Jäin odottamaan Romeon kanssa pöydän vierelle, kunnes tuttuja kasvoja alkoi näkyä. Pian rata saatiin koottua valmiiksi ja kilpailut voitiin aloittaa.
Päivä sujui jäleen kerran oikein mukavasti! Romeon osalta esteet tosin eivät menneet kovinkaan ketterästi. Ensimmäisellä kierroksella kani "lyllersi" esteitä eteenpäin, ja rata suoritettiin kahdella virheellä. Toisella kierroksella Romeo hyppi radan puhtaasti. Ainoastaan minä onnistuin kaatamaan yhden esteen kumoon ja näin ollen siitä tuli meille yksi virhepiste. Saimme kuitenkin viimeisen klassauksen suoritetuksi, joten ensikerralla pääsemme kokeilemaan keskivaikeaa luokkaa.
Kun varsinaiset kilpailut olivat ohi, kaneille järjestettiin mahdollisuus treenata erikokoisilla esteillä. Nyt Romeo hyppi todella hienosti, ja taisi saada myös uuden ennätyksensä korkeudessa.
Marley vietti suurimmanosan päivästään kaantolaatikossaan, mutta näyttelyiden jälkeen otin myös tämän pikku neidin kokeilemaan esteitä. Oikean suunnan löydettyä Marley hyppi taidokkaasti. 
Näyttelyistä Marley sai pisteitä yhteensä 91,5

Itse en saanut otettua yhtäkään kuvaa tai videota pupuleista, koska jätin kamerani kotiin, sillä yksin noita vauhtihirmuja on hieman hankala kuvailla. Jos jollain sattuu, kuitenkin olemaan kuvia meistä, niin olisi mukavaa jos voisitte lähetellä niitä, niin pääsen niistä parhaimmat kuvat täällä myöhemmin julkaisemaan! :)

Sellaista oli siis Turussa. Tänään veimme puput ensimmäistä kertaa  metsään ulkoilemaan. En olisi ikinä uskonut, että ne olisivat nauttineet siitä niin paljon! Romeo loikki valjaissa ilman huolen häivää tutkiskelle innokkaasti uusia paikkoja. Välillä tuntui, ettei hihna meinannut riittää, etenkään nuorimmaisen kanssa. Metsässä oli kaneilla niin suojaista ja rauhallista, etteivät ne jaksaneet välittää edes ylhäällä rääkyvistä linnusta.
Lopuksi päästin puput vielä ulko-aitaukseen juoksentelemaan. Romeo otti innoissaan kevään ensimmäiset ilopomput, ja nautiskeli Marleyn kanssa alkavasta kesästä.

15 kommenttia:

 1. Onnittelut kisasta :) Romeosta ja Marleystä tuntui varmaan ihanalta olla metsässä :D ja koska tekisit videon :D ?? semmonen video olis kiva että kertoisit romeon lapsuudesta ja kuinka se tuli teille ja kuinka se on elellyt ja vastaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä oli kyllä hauskaa :D:D Jaa, pitääkin kattoatota videojuttu. Tai sitten teen sen kirjallisena, ettei videosta tule niin pitkää, kun alan höpöttelemään omia.

   Poista
  2. Okei, sopii :)

   Poista
 2. Kuinka mones Marley oli niis näyttelyissä? Ja sit yks kyssä mistä pystyy laittaan omaan blogiinsa ton lukija painikkeen tai ton mistä pystyy liittyyn lukijaks?

  VastaaPoista
 3. Onnea kisasta ja näyttelystä :3 Mä oon tänää käyny oman kanini kanssa metsässä, kyyllä hän se siel tykkäs olla.. se otti aurinkoa melkeinpä koko metsä"retken" :D <3

  VastaaPoista
 4. Vitsit mä petyin kun en nähnyt teitä turussa luulin että ette tullut :D pyörisin ja pyörisin enkä nähny roomeon näkösrä kania tai marleyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö :O SIellä me kuitenkin koko päivä oltiin.

   Poista
 5. Tuolla Marleyn yhessä kuvassa jossa se pesi itseään niin taustalla on joku tulipalo :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, juu katsoin samaa itsekkin :P Todellisuudessa aurinko vain loistaa niin kirkkaasti heiniin, että se saa kaiken näyttämään kuin takana olis "tulipalo"

   Poista
  2. Okei :D no hyvä ettei ollu :D

   Poista
 6. Ihanat kuvat oon monesti ollu myös pupun kaa metsässä hyppi siel ojien yli :)
  Onnee hyvist pisteistä!:)

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus! <3
  Marley ja Romeo ovat niin söpöjä!!!! <3<3<3
  Liityin lukiaksi, liity mun! :)
  ponitjahamsterit.blogspot.fi

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.