Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Palojoen kilpailut!

Palojoen kilpailut olivat jotain mitä olin kaivannut jo pitkänaikaa. Päivä oli todella virkistävä, piristävä ja kaikinpuolin iloinen. Lisäksi sain uusia mukavia tuttavia, joiden kanssa päivä sujui paljon nopeammin, kuin yleensä!

Lauantaina aamuna suuntasimme navigaattorin opastuksella heti väärään osoitteeseen. Ehdimmei, kuitenkin saapua paikalle suhteellisen hyvissäajoin, ennen meidän luokkamme alkamista.
Marleyn ensimmäisiksi kilpailuksi nämä olivat aika onnistuneet! Lauantaina neiti hyppi helppoa suoraa hienossa tahdissa ja ansaitsi itselleen toiseltakierrokselta ensimmäisen klassauksen!
Romeo ei sinäpäivänä ollut niin hyppytuulella ja virheitä tuli monta. Toisella kierroksella se kuitenkin paransi huomattavasti, muttemme siltikään päässeet palkinnoille kummankaan kanin kanssa, vaikken sitä suuresti ihmettelekkään. :)
Romeon kanssa pääsin kokeilemaan ensimmäistäkertaa korkeushyppyä. Päivä oli suorastaan paahtaava ja molemmat kanit olivat jo niin väsyneitä, etten uskonut Romeon hyppäävän edes aloituskorkeutta (40cm). Mielestäni korkeushyppy oli kuitenkin mukavaa, vaikka on tietenkin aina jännittävemppää hypätä muiden ihmisten oikeasti katsellessa.
Korkeudessa Romeo pääsi 50cm. Onhan tuo korkeammallekkin hypännyt, mutta enempää en olisi edes voinut paahtavassa kuumuudessa Romsulta  odottaa! :)

Yöni yövyin ihan omassa kotipesässäni. Olisittepa nähneet kanien ilmeet, kun he tajusivat, että huomenna koko rimpsu uudestaan.

Sunnuntaina kilpailut sujuivat hujauksessa, kun keskivaikea ja helppomutka pidettiin samaan aikaan. Helposta mutkasta Marley keräsi itselleen ensimmäisen klassauksensa ja Romeo viimeisen. Ensikerralla Romsu hyppii siis kv-mutkassa. Hui! ihan kauhistuttaa, kun ne esteet ovat aina niin korkeitakin...
Sunnuntain kilpailuissa minua jäi kuitenkin harmittamaan Marleyn arkuus. Pikkuinen ei millään meinannut tajuta ettei radalla ollut mitään pelättävää. Koko mutkaradankin se hyppi juosten minne sattuu toivossa päästä omaan koppiin nukkumaan. Paikallaan se kyllä istui rauhallisesti, mutta heti kun sitä rohkaisi liikkumaan tuli paniikki, jolloin se tahtoi vaan jonnekkin suojaan lepäämään.
Onneksi kilpailun loppuvaiheessa se hyppy harjoittelurataa ihan hyvissä mielin, ettei sille varmaankaan mitään traumoja hyppimisestä jäänyt. Rankka viikonloppu oli vain todennäköisesti saanut sen hieman säikyksi.

Kotona molemmat olivat onnellisia ja nukkuivat koko yön hipihiljaisuudessa. Vihdoin!

Erityisen iloinen ja kiitollinen olen näistä upeista kuvista, joitsta saan kiittää Katrionaa ja Milaa! Jos joillain on vielä kuvia meistä niin niitä saa mielellään lähetellä tänne: Juuliamarja.w@gmail.comEn edes tiennyt sen osaavan ylitää tuollaisia :DTaidokas pikkuinen! 

Ylöspäin vaan :)

Lepohetki Pituus ei ole koskaan ollut Romeon laji. Varsinkin jos pitää hypätä ylös sekä pitkälle. Siksi tämä kuva yllätti minut täysin!"juu, kyllä se korvien avulla lentää".
Mitäköhän mä olen tuolla kädellä yrittänyt :´D


16 kommenttia:

 1. Sullahan on selvästi tossa yhessä kuvassa spiderman käsi! :D Hienosti meni molemmilla! Jos Marley rauhottuisi, eikä pelkäisi mut pitäis ton saman vauhdin ni pääsis jo pitkälle pikkuinen! :)

  VastaaPoista
 2. Todella mahtavasti suoriutuivat ! :) ja kaikki kuvat olivat hienosti otettuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kuvat olivat kyllä aivan mahtavia!

   Poista
 3. Wautsi!
  Teillä sujui kyllä todella hyvin, Romeo hyppäsi kyllä aivan mahtavasti tuon pituusesteenkin. :)

  VastaaPoista
 4. Eikä ihana! :D Romeo on Dumbo!:D Onnea teille! :)

  VastaaPoista
 5. Milloin muutat Marleyn esittelyn? :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvin meni! ;)
  Millon tulee uus häkin esittely video?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmaankin ensikuussa. Häkki ei ole juurikaan muuttunut :)

   Poista
 7. Hienoa! kanisi ovat taitavia hyppäämään varsinkin Romeo me harjoitellaan mun kanin kanssa este hyppyä ja minä toivoisin pääseväni mun oman kanin kanssa kilpailuun hyviä tulevia kilpailuja!

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.