Sivut

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Loikkia Nummelassa

Tänään oltiin Nummelan estekilpailuissa kilpailemassa Romeon kanssa helppoa mutkaa. Koko päivä sujui suhteellisen leppoisasti (Jos muutamaa vapaana juoksentelevaa kanikarkulaista ja sisiliskoa ei lasketa).
Kilpailu paikka oli mielestäni miltein täydellinen. Ympäristö oli rauhallinen ja sääkin aurinkoinen.
Ensimmäinen luokka meni aivan hujauksessa. Nämä ovatkin olleet varmaan lyhyimmät kilpailt missä olen koskaan ollut. Varsinkin, kun palkinnotkin jaettiin luokkien välissä, niin ettei tarvinnut kokopäiväksi jäädä katselemaan muiden pupujen hyppysuorituksia :)
Niin. Päivä sujui siis jälleenkerran oikein mukavasti ja vierelleni sain seuraksi uskomattoman "herrasmiesmäisen" Olafin, joka loikoili viltillä vieressäni aurinkoa ottaen, silloin kun hänellä ei ollut hyppyvuoroa :3

Sitten palaillaan niihin Romeon hyppysuorituksiin. Ensimmäinen kierros meni yhdellä virhepisteellä "Romeo maisesti" rauhallista tahtia jolkotellen. Toisella kierroksella Romeo tsemppasi enemmän, koska kokeneena kisoissa kävijänä se tietää, että viimeisen kierroksen jälkeen pääsee omaan koppiin nukkumaan.
Sen jälkeen koitti palkintojen jako. Kauhuissani odotin päästäisiinkö sijoille, mutta kun viidenneksi tullut kani oltiin palkittu olin kokonaan luopunut toivosta. Paikalla oli niin vauhdikkaita hyppijöitä, etten kyllä koskaan olisi uskonut meidän löntystelijän pääsevän toiselle sijalle!!! Kaikista parasta tässä on myös se, että enään emme tarvitse kuin yhden klassauspisteen helpostamutkasta niin pääsemme virallisesti kv suoraan ja mutkaan kisailemaan.
Toisaalta onhan noissa helpoissakin luoksissa hyvät puolensa. Ei ainakaan kanin puolesta tarvitse pelätä niitä kammottavia kaksoi/kolmoisesteitä mitä sinne radalle aina tungetaan :P

Maley vietti päivän kotona siskoni kanssa. Ja täytyy kyllä sanoa, että vähän hämillään se oli ollut :D Iloisia ne kuitenkin olivat, kun pääsivät taas vierekkäin nukkumaan. Marley alkoikin heti kovalla urakalla puhdistmanaa Romeon namaa, kun tämä herra meni makaamaan omaan wc-laatikkoonsa, koska päivä oli ollut niin rankka.

Ensiviikolla olisi la-su kilpailut palojoella. Sinne olemme luultavasti lähdössä myös hyppimään.
Jopa Marleykin saattaa tulla mukaan kokeilemaan ensimmäisiä kilpailuja meidän kanssamme! :)Kotiin tultuamme käväisin nopeasti viereisessä metsäpolulla täydentämässä kanien ruokavarastoa mm. Erillaisilla varvuilla ja oksilla.

8 kommenttia:

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.