lauantai 19. huhtikuuta 2014

Loikkia Nummelassa

Tänään oltiin Nummelan estekilpailuissa kilpailemassa Romeon kanssa helppoa mutkaa. Koko päivä sujui suhteellisen leppoisasti (Jos muutamaa vapaana juoksentelevaa kanikarkulaista ei lasketa).
Kilpailu paikka oli mielestäni miltein täydellinen. Ympäristö oli rauhallinen ja sääkin aurinkoinen.
Ensimmäinen luokka meni aivan hujauksessa. Nämä ovatkin olleet varmaan lyhyimmät kilpailt missä olen koskaan ollut. Varsinkin, kun palkinnotkin jaettiin luokkien välissä, ettei tarvinnut kokopäiväksi jäädä katselemaan muiden pupujen hyppysuorituksia. 
Jälleen kerran oikein mukava päivä takana. Ja mikä parasta, sain seurakseni skomattoman kaniherran Olafin, joka loikoili viltillä vieressäni aurinkoa ottaen, silloin kun hänellä ei ollut hyppyvuoroa :3
Sitten Romeon hyppysuorituksiin: Ensimmäinen kierros meni yhdellä virhepisteellä "Romeo maisesti",eli rauhallista tahtia jolkotellen. Toisella kierroksella Romeo tsemppasi enemmän, koska kokeneena kisoissa kävijänä se tietää, että viimeisen kierroksen jälkeen pääsee kunnolla lepäämään.
Pian toisen kierroksemme jälkeen koitti palkintojen jako. Paikalla oli niin vauhdikkaita hyppijöitä, etten kyllä koskaan olisi uskonut löntystelijäni pääsevän toiselle sijalle! 
Maley vietti päivän kotona siskoni kanssa. Ja täytyy kyllä sanoa, että vähän hämillään se oli ollut. Iloisia ne kuitenkin olivat, kun pääsivät taas vierekkäin nukkumaan. Marley alkoikin heti kovalla urakalla puhdistmanaa Romeon namaa, kun tämä herra meni makaamaan omaan wc-laatikkoonsa, koska päivä oli ollut niin rankka.
Ensiviikolla olisi la-su kilpailut palojoella. Sinne olemme luultavasti lähdössä. Jopa Marley saattaa tulla mukaan kokeilemaan ensimmäisiä kilpailuja meidän kanssamme! 


8 kommenttia:

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.