Sivut

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kohta on pääsiäinen!

Tosiaan, niinkuin tuossa otsikossakin jo mainitsinkin, kohta päästään taas haukkaamaan happea pienelle lomalle pääsiäisen kunniaksi. On ihanaa nähdä, kuinka Aurinko on alkanut paistamaan entistäkin enemmän. Toivotaan, että säätiedotukset pitävät paikkaansa, sillä ensiviikonloppuna (lauantaina).......
Te jotka olette käyneet Suomenestekanit ry sivuilta seurailemassa tulevia tapahtumia, olette varmaan havainneet, että nythän se kunnon kilpailukausi on alkanut.
Luvassa olisi siis jopa viidet ulkokilpailut, joissa yritän parhaani mukaan kierrellä riippuen tietysti siitä saanko itselleni kyytiä järjestettyä. Ensiviikonloppuna olisi ensimmäiset kilpailut Nummelassa, jonne olen lähdössä Romeon kanssa kisaamaan helppoa mutkaa.
Pikku pirpanamme Marley saa jäädä vielä kotiin kasvamaan ja näin ollen hän tulee viettämään ihanan kahdenkeskeisen päivän siskoni kanssa. 
Seuraavat kilpailut tai oikeastaan koko viikonlopun tulemme toivon mukaan viettämään Palojoella.
Mitään sen erikoisempaa näinä päivinä ei oikeastaan ole edes tapahtunut. Kanit ovat viettäneet suhteellisen rentoa elämää sisällä television äärellä omistajiensa kanssa.
Romeo, vain yrittää saada Marleyn huomiota :3

5 kommenttia:

 1. Nummelan kisoissa muuten ole keskivaikeaa suoraa, ainoastaan helpot ja kv mutka. Mutkalta ja suoralta klassaukset kerätään siis erikseen, eli vaikka Romeo on klassautunut kv suoralle, se ei saa kisata virallisissa kisoissa kv mutkaa mikäli se ei ole saanut virallisista kisoista kolmea klassausta helposta mutkasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tarkoitin siis helppoa mutkaa, mutta kirjoitin kv: ta :D

   Poista
 2. JEE PÄÄSIÄINEN!!! Ja kivat kuva ja kiva postaus :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.