Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ympäristöön tutustuttaminen. (No oli kyllä hankala keksiä otsikkoa.)


Hei, tänään kuulumiset ovat seuraavanlaiset. Nukuttuani koko yön Romeo kainalossani heräsin aamulla ja menin heti Jasminin huoneeseen katsomaan, miten yö on siellä sujunut. Vaikka aivan kaikki papanat eivät olleet löytäneet tietään vessalaatikkon aitaus oli silti suhteellisen siisti. Jasmin kertoi, että Marley oli aamulla näyttänyt kaipaavan pupukavereitaan sekä omistajaansa. Se istuskeli nurkassa mietiskelemässä mitä eilen oikein oli tapahtunut. Onneksi se kuitenkin piristyi, kun Jasminin käsissä oleva ruokasäkki rupesi kahisemaan. Ja niin heti pupu pomppasi pystyyn ja sujahti aidanviereen salamannopeasti "Ruokaa!!"

Aamulla alkoi ensimmäinen "koetus", kun Marley päästettiin Romeon huoneeseen ja Romeo Marleyn huoneeseen. Romeo haisteli innokkaasti uuden pupun hajuja. Välillä se innostui vähän liikaakin... Marley liikkui rauhallisesti paikasta toiseen haistellen jokaisen hajun erittäin tarkasti. Lopulta se hyppäsi isoon vessalaatikkoon tyytyväisen näköisenä (Koska Marleyllä on omassa aitauksessaan paljon pienempi vessalaatikko). Sen jälkeen molemmilla alkoi merkkailu. Jokaikiseen esineeseen oli hieraistava leukaa ainakin kahteenkertaan :D

Mammojen hemmoteltavan :)
Huoneessani on iso peili jota Marley aluksi säikähti. Välillä se pamautteli jalkaa ja juoksi ympyrää, mutta vähitellen se lähestyi peiliä. Aivan lopussa peiliä oli pakko koittaa "puraista", jottei se olisi varmasti oikea kani. Jasmin arveli  Marleyn luulevan peilikuvaansa Pepsiksi. On se Marlyn mielestä vieläkin niin jännä.

Tämän ensimmäisen tutkimusmatkan jälkeen Nostin Marleyn syliin. Ja kannoin sen omaan aitaukseensa. Jasmin teki samoin Romeolle. Nyt molemmat saivat taas ihmetellä "kuka on käynyt minun häkissäni?"
Sitten olikin jo meidän aika lähteä.

 Luulenpahan, että molemmat nukkuivat sikeästi, kun olimme poissa. Tai ainakaan sotkettua ei ollut saatu lähes mitään, kun pian palasimme. Illalla teimme taas saman jutun, eli kanit kouraan ja tutkimaan toistensa häkkejä. Tälläkertaa molemmat olivat paljon itsevarmempia. Tänään oli ensimmäinen kerta, kun saimme Marleyn houkuteltua sylimme. Tämän pikkuneidin todellinen luonnekkin on alkanut paljastumaan. Aivan mahtavan kiltisti osaa olla sylissä. Muutamankerran on jo naksuteltu hampaitakin, kun neitiä on silitelty sen syödessä tms. Se osaa myös olla todella vipelo. Se pitää huonekkalujen nakertelusta, etenkin pyykkikori on sen lempari.. ;) Oli myös ihanaa nähdä, kun tuo pikkuinen kellahteli kyljelleen nukkumaan Romeon häkkiin, vaikka siltikin kääntyy heti ns normaaliin makuu-asentoon. Juuri tällähetkellä tuo pikkuninja vetää minimaalisia hyppykohtauksia ja spurtteja ympäri huonetta.

Olemme miettineet, että Romeo saa tavata Marleyn hyvinkin pian verkon läpi, koska kani joka on aina elänyt muidenkanssa... Sille on varmasti vaikeaa, kun on niiin paljon vahdittavaa mistä toinen kani ei ole maahantömäyttämisellä ilmoittamassa. Luulemme, että Marley kotiutuisi nopeammin mikäli saisi toisen kanin läsnäolosta varmaa tietoa. Molemmat ovat kuitenkin jo haistelleet toisten hajut vessa-astioista jne.

Jollain taitaa olla kiire toisten vessalaatikoissa, hehe ;D
9 kommenttia:

 1. Moi!
  Kävisitkö lukemassa sähköpostini minkä lähetin sulle!:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että Romeo sai noin ihanan pupusen kaverikseen! :3

  VastaaPoista
 3. Oi, toivottavasti pääsevät tulevaisuudessa asumaan yhdessä! :) Suloinen pari! ♥

  VastaaPoista
 4. Mooi! Nyt aattelin kysyy vahä kysymyksii:
  1. Lempiväri?
  2. Mikä kännykkä sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. varmaan limevihreä tai vaalean sininen. Kännykkänä minulla on joku Samsung galaxy x-cover. http://www.hdwallpapersarea.com/wp-content/uploads/2013/02/Samsung-Galaxy-Xcover-Photos-1.jpg Saanko kysyä miks kysyit ? :D

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.