maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kaikki on uutta ja jännittävää pupuneidille


Heräsin aamulla tuttuun tapaan Romeo kainalossani. Rapsutustuokion jälkeen nousin, ja menin heti viereiseen huoneeseen katsomaan, miten yö oli siellä sujunut. Vaikka aivan kaikki papanat eivät olleet löytäneet tietään vessalaatikkoon, aitaus oli silti suhteellisen siisti. JSiskoni kertoi, että Marley oli aamulla näyttänyt kaipaavan pupukavereitaan sekä omistajaansa. Se istuskeli nurkassa mietiskelemässä mitä eilen oli oikein tapahtunut. Onneksi se kuitenkin piristyi, kun käsissäni oleva ruokasäkki rupesi kahisemaan. Heti pomppasi pupu pystyyn, ja sujahti aidan viereen salamannopeasti "Ruokaa!!" 

Aamulla alkoi ensimmäinen "koetus", kun Marley päästettiin Romeon huoneeseen ja Romeo Marleyn huoneeseen. Romeo haisteli innokkaasti uuden tyttöpupun hajuja. Välillä se innostui ehkä vähän liikaakin :D. Marley liikkui rauhallisesti paikasta toiseen haistellen ympäristöä paljon tarkemmin. Lopulta se hyppäsi isoon vessalaatikkoon tyytyväisen näköisenä. Sen jälkeen molemmilla alkoi merkkailu. Jokaikiseen esineeseen oli hieraistava leukaa ainakin kahteen kertaan. Muutamia pisujakin ilmaantui sinne tänne. 

 hemmottelussa
Huoneessani on iso peili, jota Marley aluksi säikähti! Välillä se pamautteli jalkaansa ja juoksi ympyrää, mutta vähitellen, varovasti lähestyi peiliä. Aivan lopussa peiliä oli pakko koittaa "puraista". Siskoni arveli  Marleyn luulevan peilikuvaansa emäkseen Pepsiksi.

Tämän ensimmäisen tutkimusmatkan jälkeen Nostin Marleyn syliini ja kannoin sen omaan aitaukseensa. Siskoni teki samoin Romeolle. Ja taas saivat molemmat ihmetellä "kuka on käynyt minun häkissäni?"

Luulen, että molemmat nukkuivat sikeästi kun olimme poissa. Tai ainakaan sotkua ei ollut syntynyt lähes lainkaan, kun palasimme kotiin. Illalla teimme taas saman hajujen vaihto jutun, eli kanit syliin, ja tutkimaan toistensa häkkejä. Tällä kertaa molemmat olivat paljon itsevarmempia. Tänään oli  myös ensimmäinen kerta, kun saimme Marleyn houkuteltua sylimme. Tämän pikkuneidin todellinen luonnekkin on alkanut paljastumaan. Muutaman kerran on jo naksuteltu hampaitakin, kun neitiä on silitelty. Neiti osaa myös olla todella vipelo! Huonekalujen nakertelu tuntuu olevan suuressa suosiossa, etenkin pyykkikori on tämän hetken ehdoton suosikki. Oli myös ihanaa nähdä, kun tuo pikkuinen kellahteli kyljelleen nukkumaan Romeon häkkiin, vaikka siltikin kääntyy heti ns. normaaliin makuu-asentoon. Sanoisin, että kotiutuminen alkaa olla aika hyvällä mallilla, sillä juuri tälläkin hetkellä tuo pikkuninja vetää minimaalisia hyppykohtauksia ja spurtteja ympäri huonetta!

Olemme miettineet, että Romeo saa tavata Marleyn hyvinkin pian verkon läpi, koska kani joka on aina elänyt muiden kanssa... Noh sille on varmasti vaikeaa, kun on niiin paljon vahdittavaa mistä toinen kani ei ole maahan tömäytyksellä ilmoittamassa. Luulemme, että Marley kotiutuisi nopeammin mikäli saisi toisen kanin läsnäolosta varmaa tietoa. Molemmat ovat kuitenkin päässeet haistelemaan toistensa hajuja.

Jollain taitaa olla kiire toisten vessalaatikoissa, hehe ;D

9 kommenttia:

 1. Moi!
  Kävisitkö lukemassa sähköpostini minkä lähetin sulle!:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että Romeo sai noin ihanan pupusen kaverikseen! :3

  VastaaPoista
 3. Oi, toivottavasti pääsevät tulevaisuudessa asumaan yhdessä! :) Suloinen pari! ♥

  VastaaPoista
 4. Mooi! Nyt aattelin kysyy vahä kysymyksii:
  1. Lempiväri?
  2. Mikä kännykkä sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. varmaan limevihreä tai vaalean sininen. Kännykkänä minulla on joku Samsung galaxy x-cover. http://www.hdwallpapersarea.com/wp-content/uploads/2013/02/Samsung-Galaxy-Xcover-Photos-1.jpg Saanko kysyä miks kysyit ? :D

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.