Sivut

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pupujen ensikohtaaminen.

Tänään Romeo ja Marley saivat tavata ensikerran verkon välistä. Kaikki sujui odotettua paremmin. Mitään kränää ei syntynyt, eikä Romeokaan aloittanut niiiin suuria kosiskeluja, kuin olisimme kuvitelleet. Hetken aikaa molemmat kurkkivat toisiaan kunnes uskalsivat mennä lähemmäksi haistelemaan. Romeo lipaisi Marleyn kuonoa muutaman kerran ja sitä tämä pikkuinen hieman säikähti ja aloitti pureskelemaan kaltereita. Koko ilta menikin noiden vahtimisessa, totuttelussa ja Frendien katselussa. Ilta sujui todella mukavasti, eikä mitään silmään pistävää noiden välillä edes tapahtunut. Molemmat istuivat vessoissa ja söivät heinää, sekä makoilivat vilttien päällä.
Marley rentoutui heti, kun sai toisen kanin seuraa. Se oli heti paljon uskaliaampi meidänkin suhteen, eikä juoksennellut karkuun. Muutaman kerran se tuli jopa vapaaehtoisesti syliin rapsuteltavaksi!:) Ja narskutteli hampaitaan.
Sitten toinen vähän surullisempi uutinen... Romeo on ollut hieman potilas. Huomasin tänään tultuani tetistä, että pikkuinen musmuttaja oli loukannut tassunsa. En vielä tiedä miten tämä oli onnistunut tapahtumaan. Aluksi se ei laskenut jalalleen painoa olenkaan, vaan klinkutti sitä epätoivoisesti. ONNEKSI illan myötä se näytti alkavan parantua. Nostin pupun myös syliin ja venyyttelin tassua hennosti, se ei kuitenkaan näyttänyt vaivaavan. Myöskään ulkoisia vammoja tai ruhjeita ei ollut. Luulen siis, että se on onnistunut sen nyrjäyttämään johtuen muutaman peräkkäisen päivän kiimakohtauksista... ... Eläinlääkäriin tuskin tarvitsee lähteä, koska totutusvaiheessa Romeo alkoi käyttämään etutassuaan jo paljon lupaavammin!

Kaikki näytti menevän niin hyvin, että jos Romeon tassu on huomenna jo huomattavasti parempi puput saavat tavata puolueettomalla alueella ilman verkkoa. Mitenköhän tämä tulee sujumaan?, hihi :) Innolla odotellaan siis huomista! Ja toivotaan parasta.

Siskoni on kuitenkin hyvin surullinen, kun perheen pienin saa huomenna muuttaa minun luokseni Romeon häkin viereen aitaukseen. Onneksi nämä kaksoset ovat aina kaapattavissa siskoni huoneeseen juoksentelemaan :`)
Tein teille myös yhden häkkien esittely videon, mutta en sitten sitä varmaan julkaisekkaan, koska häkit muuttuvat taas niin pian.





















10 kommenttia:

 1. Voi, toivottavasti Romeosta ja Marleystä tulee hyvät ystävät! :3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!<3 Toivottavasti Roomeo paranee! Ja musta olisi kiva nähdä se häkkien esittely video!:D

  VastaaPoista
 3. Näitä kuulumisia on niin ihana lukea kun kirjotat niin aktiivisesti!! :) tosikiva, kun näyttävät tulevan juttuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No lupasimmehan pitää paljon yhteyttä ;)

   Poista
 4. Ihanat! <3 Romeosta ja Marleysta tulee vielä hyvä pari ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva jos ne tottuu nopeasti toisiinsa ja toivottavasti Romeon tassu paranee nopsaan :3

  VastaaPoista
 6. Niistä tulee hyvät ystävät! :) Sopivat yhteen.. ;) <3

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.