tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pupujen ensikohtaaminen

Tänään Romeo ja Marley saivat tavata ensikertaa verkon välistä. Kaikki sujui odotettua paremmin. Mitään kränää ei syntynyt, eikä Romeokaan aloittanut niin suuria kosiskeluja, kuin olisimme kuvitelleet. Hetken aikaa molemmat kurkkivat toisiaan, kunnes uskalsivat mennä lähemmäksi haistelemaan. Romeo lipaisi Marleyn kuonoa muutaman kerran, ja sitä pikkuinen hieman säikähti ja aloitti pureskelemaan kaltereita. Koko ilta menikin noiden vahtimisessa, ja toisella silmällä televisiota katsellessa. Ilta sujui todella mukavasti, eikä mitään silmään pistävää noiden välillä edes tapahtunut. Molemmat istuivat vessoissa ja söivät heinää, sekä makoilivat vilttien päällä.
Marley rentoutui heti, kun sai toisen kanin seuraa. Se oli heti paljon uskaliaampi meidänkin suhteen, eikä juoksennellut karkuun yhtä paljon. Muutaman kerran se tuli jopa vapaaehtoisesti syliin rapsuteltavaksi. 

Kaikki näytti menevän niin hyvin, että puput saavat huomenna tavata puolueettomalla alueella ilman väli-aitaa. Mitenköhän tämä tulee sujumaan? Innolla ja pienellä jännityksellä huomista odotellen. Toivotaan parasta!

Siskoni on kuitenkin hyvin surullinen, kun perheen pienin saa huomenna muuttaa minun luokseni Romeon häkin viereen aitaukseen. Onneksi molemmat näistä ovat kuitenkin aina kaapattavissa siskoni huoneeseen juoksentelemaan. Turvaväli

10 kommenttia:

 1. Voi, toivottavasti Romeosta ja Marleystä tulee hyvät ystävät! :3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!<3 Toivottavasti Roomeo paranee! Ja musta olisi kiva nähdä se häkkien esittely video!:D

  VastaaPoista
 3. Näitä kuulumisia on niin ihana lukea kun kirjotat niin aktiivisesti!! :) tosikiva, kun näyttävät tulevan juttuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No lupasimmehan pitää paljon yhteyttä ;)

   Poista
 4. Ihanat! <3 Romeosta ja Marleysta tulee vielä hyvä pari ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva jos ne tottuu nopeasti toisiinsa ja toivottavasti Romeon tassu paranee nopsaan :3

  VastaaPoista
 6. Niistä tulee hyvät ystävät! :) Sopivat yhteen.. ;) <3

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.