Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Peruskuulumisia.

Heippa!  kanit ovat olleet aivan villejä, kun Aurinko on vihdoin alkanut kunnolla paistamaan.
Tänään kakarat päättivät herättää minut onneksi vasta varttia yli seitsämän.
Romeo nukkuu yöt vieressäni tavanomaisesti (eli kainalossa kyyhötäen ja kerjäten rapsutuksia). Marley ei ole sängyssä nukkumisesta vielä innostunut. Suurimmaksi osaksi se loikkii huoneessani ja yrittää etsiä jotain tuhottavaa. Pikku vintiön lempipuuhiksi onkin osoittautunut  1. lattian kaivaminen (koska siitä kuuluu hirvittävän kova ääni, ja sillä saa mamman liikkeelle).2. Verhojen ja mattojen tuhoaminen. 
Tänään kanit pääsivät uuteen ulkotarhaan temmeltämään ja hyppimään esteitä. Estetreeneistä nämä kaksi suoriutuivat tänäänkin aivan loistavasti!

Vihdoin sain järjestettyä itselleni kyydin Turun lemmikkimessuille  5.4. Romeon kanssa lähdetään kisailemaan helppoa suoraa, Jotta saadaan viimeinen klassaus vihdoin hoidettua pois alta. Marleyn päätin jättää estekilpailuista pois. Vaikka se on muutamien päivien aikana osoittautnut mitä mainioimmaksi estekaniksi, en usko sen olevan ihan vielä valmis kilpailemaan minun kanssani. Lisäksi Marley on rankan muuton ja totutusprosessin jälkeen vielä hieman arka, joten uskon hyvinkin mahdolliseksi, että kilpailuissa se saattaisi jäädä jumittamaan esteille eikä suostuisi liikkumaan, kun jännitystä alkaisi kertyä. Senpä takia olemme päättäneet jättää Marleyn pois näistä estekilpailuista. Perjantaina rupesin sitten miettimään pitäisikö Marley ottaa mukaan näyttelyihin. Tämä asia tuli varmaksi, kun tajusin siskoni olevan risteilyllä samana viikonloppuna. En siis halunnut jättää Marleytä yksin kotiin Veljieni hoidettavaksi, joten päätin ottaa sen mukaan. Näyttelyihin ilmoittautuminen oli jo kuitenkin sulkeutunut joten lähein illalla S-postia ja kysyin onko näyttelyissä jälki-ilmoittautumis mahdollsuutta ja onneksi oli! 
Meitä voitte käydä bongailemassa lauantaina Turun messuilta jos olette sinneppäin joku tulossa. Nämä tulevat olemaan minun ensimmäiset näyttelyt ja nyt jo jännittää mitenköhän ne menevät. Onneksi Marley on jo aikaisemmin näyttelyissä käynyt, niin ei tarvitse ainakaan jännittää sen puolsta hihi :D 
Ketkä teistä ovat tulossa Turkuun ?
Ja pikku vinkkinä tähän loppuun. Te jotka käytätte kaneillanne vessoissa kissojen puupellettejä ne kannattaa käydä ostamassa rautakaupasta. Siellä niitä saa hieman eri nimellä kylläkin  iison säkin smankaltaisia pellettejä noin seitsemällä eurolla. Kooltaan ne ovat vähän isompia, mutta muuten lähestulkoon samanlaisia. :)
En nyt muista millä nimellä näitä kutsuttiin, mutta jonkin sortin "lämmityspellettejä"'

Loppuun vielä lyhykäinen video ulkoilusta.


Niin siinä sitten vain kävi... Heti, kun otti kameran esille kumpikaan ei enään hyppinyt niitä "parhaita" loikkia.

24 kommenttia:

 1. Tää ei ehkä liity asiaan, mutta mistä oot ostanu sen lemmikkien siivous aineen tai sen ? :) kiitti jo etukäteen jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Megaeläimestä ostin :) Ite voi kyllä tehdä etikka seosta tms. Ja ei sekään mikään super hyvä aine ole, mutta käytän sitä itse, kun tykkään puhdistaa vessalaatikot ja muut niin, että niihin jäisi mahdollisimman vähän bakteereja ja raikas tuoksu :)

   Poista
 2. Kivasti hyppivät! Ihana aitaus, tai ihanan iso! :D Marleyn ja Romeon varmaan näänkin sitten turussa :')

  VastaaPoista
 3. Mä oo nyt alkanu seuraa tässä kuukaudessa hirveästi kaniblogeja tämä sun blogi on mu yks ehdoton lemppari! Simmosta rentoa ja mukavaa tekstiä ja kuvia. Itse olen harkinnut kanin hankintaa syksystä lähtien ja kun asun ihan turun vieressä (naantalisa) niin kai niille messuille voisi tullakkin:) tiedäksä saako sinne tulla katsomaan vaan vaikkei osallistuiso mihinkää ja kuinka paljon maksaa sisälle pääsy ja missä ne on? Kiitos jo etukäteen :)

  Hyvää aurinkoista jatko kevättä, sinulle ja kaneille rapsutuksia + tsemppiä kisoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan mielettömästi ihanasta kommentistasi! Ja messuille pääsee ilman omaa lemmikkiäkin katselemaan kanihypyä, näyttelyitä kissoja koiria jne. Paikan päällä on myös kojuja joissa myydään erillaisia tarvikkeita eläimille. (Jos en nyt aivan väärässä ole) Sisään pääsy maksu on yleensä messuilla noin 6-12e ? Riippuen tietysti iästäsi. Kiitos vielä oikein paljon kommentistasi. Kaneille rapsutukset on onnistuneesti vastaan otettu ;)

   Poista
  2. Minäkin olen alkanut nyt seuraamaan erilaisia kaniblogeja. tämä on yksi parhaista kaniblogeista ja pupuninjojen blogi on myös yksi parhaista. kumpikin kirjoittaa niin hyvin ja kuvia on tarpeeksi :) <3 rapsuttelut pupuille ja sinulle sekä kaneille mahtavaa ja aurinkoista kevään jatkoa <3<3<3<3

   Poista
  3. Kiitos sullekkin hirmuisesti !! :))

   Poista
 4. Sun kanit on ihan super söpöjä ja hyviä hyppäämään! Mistä sait nuo esteet? Teitkö itse vai tilasitko/ostitko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aws, kiitos !! Ite oon rakentanu ja nyt viimeistään Turun jälkeen oonkin alottamassa rakentamaan niitä lisää :)

   Poista
 5. Mahtavaa! Kiitti muuten tosta säästöideasta, ihan sairaasti säästää jos ostaa tuota! KIIITOSS!!!! <3 Et arvaakkaan kuinka kiitollinen olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu epä kestä :)! Kun alkaa oikeasti miettimään, että tuollainen pieni 10l säkki maksaa 7e ja sitten vertaa tuohon, joka maksaa myös 7-8e niin onhan siinä huomattava ero :D

   Poista
 6. Ihana video ja onnee paljon kisoihin! :D

  VastaaPoista
 7. Niin tuttu juttu toi, että parhaat jutut jää pois, yksi päväkin meidän Mila alkoi vetämään kunnon loikkia yms. ja heti kun se ihminen häipyy hetkeksi, hakee kameran ja aikoo ottaa videota tai kuvia niin sit ei enää tekkään sitä nii upeasti ja nopeasti

  VastaaPoista
 8. Mä tuun turkuun myös :).

  http://roborabbitit.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. KIVA POSTAUS :D Ja paljoko noin yks koppariaitapaketti maksaa ?? :D

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus jälleen kerran. Ja meillä onkin ollut noita lämmityspellettejä iha super järkyttävä kasa ja tietenkin ens vuonna oli tulossa kani joka on nyt 4.v nii poltettii sitte ne:(. Ihanaa kevättä sulle&pupuille tietenkin

  VastaaPoista
 11. Miten teet sen etikka seoksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkö ? Itse en ole koskaan sellaista tehnyt, mutta netistä googlettamalla löytyy varmasti ohjeet :)

   Poista
 12. Ihanat kuvat:3 Onkse turun messukeskuksessa, nimittäin asun ihan tässä sen lähellä. (näkyy melkein ikkunasta) vois tulla vaan kattoo, ei kumminkaa näyttelyihin tai kisaamaan, koska Tiltu vasta alottelija esteillä (: Voit käydä kattoo mun kanavalta, siellä on pari este videoo. Ja muute mulla on tommonen samalainen säkki tuota wc -pellettiä. paljo se messu muute maksaa? ja se mun kanava on Pupu Puputtajat ja blogi: pupupuputtajat.blogspot.com liity ihmneessä arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mess olivat valitettavasti olivat jo :P

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.