Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viikonloppu :)

Ei ole pitkään aikaan mitään erikoisuuksia tapahtunut ja sen takia nää postauksetkin on jääneet aika pienksi... Tänään aattelin kuiteskin laittaa pitkästä aikaa kuvia :)

Pupupäikkäreillä <3


Uudistunut häkki. Portaat otin kokonaan pois, koska ne alkoivat olla jo niin kuluneet muutenkin. Yläkertaan Romeo kulkee nyt tuon mustan palikan kautta. 

Käytiin taas ostoksilla täydentämässä Romeon ruokavarastoja.
Ja tässä sitten meidän "normaali" ilta salaatti. En nyt sano, että aivan jokapäivä tulisi noin hieno annos, mutta yritän ainakin antaa jokapäivä jotain "vihreää" Joskus korvaan tämän aterian tuoreilla omenapuun oksilla ja porkkanoilla.


Nautiskelija heti porkkanoiden kimpussa :DSiis oikeesti istuuko teidän kanit 30 minuuttia näin !!?? :DKanitavarat järjestyksessä.


Hammastarkastus meneillän-

Kurjaa on, että ulkona on tällä hetkellä niin paljon loskaa... Tällä odotellaan kesää niin paljon. Ulkona on silti pakko välillä piipahtaa, kun ei tuo muuten malta pysyä pöksyissään tällä sisällä. :)
Joka kolo on putsattava.Tässä lopputulos, kun maalaa kaksi vuotta vanhalla maalilla.......

Hyvää kesän odottelua kaikille ! :)
Mikä oli susikki kuvanne ? Kommentoikaa.

7 kommenttia:

 1. Mitä pellettiä sä rupeet syöttään sun kanille kun cuni compelete loppuu kaupoista? :)

  VastaaPoista
 2. Loppuuko? En oo kuullutkaan ? Milloin ? Itse kyllä tilaan Romeon ruuat zooplussasta (saksasta,) mutta jos loppuu sieltäkin niin varmaan oxbowia, genesistä tms. En ole kyllä miettinyt tämä tuli aivanyllätyksenä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis sen valmistus varmaan lopetetaan/lopetettiin ://

   Poista
 3. Itsekkään en ole kuullut että cuni complete loppuu kaupoista. :o
  Mikähän siihen on syynä?
  Mutta suloinen Romeo ja häkki näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. En minäkää oo kuullu :O. Onneks just äske tuli Zooplussan paketti jossa oli neljä Cuni Completen isoa pussia.

  VastaaPoista
 5. Ihana kani tuo Romeo :)♡!
  Mitä salaattia suosittelet kaneille kun olen kuullut että niille ei saisi antaa jäävuorisalaattia? Minulla on siis hermeliinikani Paavo :) ja mikä on alin lämpötila (jos siis lumet ovat sulaneet) niin missä asteessa pupun saisi viedä ulos?

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Suositelen esimerkiksi Romanie salaatia + näitä salaatteja mitä kuvassa näkyy. Mitä lämpimämpi sitä kauemmin voit ulkoilla kanisi kanssa. Kyllä sen usein näkee, kun niille tulee kylmä :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.